Wie zijn wij

Ten Brummelhuis BV bestaat sinds maart 1994. Begonnen als schildersbedrijf voor diverse woningbouwverenigingen en aannemers in het midden van het land. Later hebben wij ons werkgebied verplaatst naar voornamelijk Twente en zijn nu o.a. werkzaam voor; de Gemeente Hengelo, WBV Welbions, Twentebad en de gevangenis in Almelo. Daarnaast hebben wij natuurlijk onze eigen uitgebreide vaste klantenkring in de particuliere en zakelijke sector.

20 jaar geleden zijn wij een 24-uurs glasservice gestart met veel succes. Ook hebben wij onze eigen glas-in-lood atelier gerealiseerd, waar we nieuwe glas-in-lood ramen maken maar ook beschadigde panelen repareren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Afbouw- en Schilderwerk

Afbouw en Schilder werkzaamhedenWij zijn expert op het gebied van woning of kantoor afbouw en het schilderen of behangen van uw kamer, keuken, woning of kantoor. Zowel binnen als buiten schilderwerken.

24 uurs glasservice!

24-7 glasservice bellenWij voeren een 24-uursglasservice, dat wil zeggen dat u voor acute glasschade, of in geval van nood ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bellen.Tevens kunnen wij diversen soorten glas leveren en plaatsen.

Onze showroom

Ongeveer 15 jaar geleden hebben wij ons toegelegd op de woninginrichting, waarna wij onze eigen showroom hebben geopend. Hier geven wij vrijblijvend advies over diverse vloeren, zoals PVC vloeren, tapijten, laminaat en gietvloeren, en raamdecoratie zoals rolgordijnen. Dit is zowel mogelijk voor een bedrijfspand of kantoor.

Bij Ten Brummelhuis BV kunt u uw gehele woning, woonruimtes of kantoor laten inrichten! Bel voor een afspraak en vrijblijvend deskundig advies naar 074 – 277 18 51.

Bezoek onze Showroom:

Wilt u is rondkijken in onze showroom? Maak dan direct een afspraak!