Glas en Glasservice

In onze werkplaats kunnen wij alle soorten en vormen glas voor u produceren. Indien gewenst kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Lees hieronder de opties:

brandwerend isolatieglas

Brandwerend Glas

Vandaag de dag is steeds vaker brandwerend glas een vereiste in ramen en deuren. Brandwerend glas heeft als doel om uitbreiding van een eventuele brand te vertragen.

Toepassingen van brandwerend glas

Brandwerende beglazing kan worden geplaatst in binnenwanden, deuren en gevels voor gebouwen als:

  • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken of verpleeghuizen
  • Schoolgebouwen
  • Wooncomplexen
  • Computerruimtes
  • Hotels en restaurants
  • Winkels
  • Kantoorgebouwen, etc.

Hardglazen Deuren & Gekleurd Hardglas

Wij kunnen hardglazen deuren of panelen voor; badkamers, kantoren, winkels, enz. inmeten, leveren en plaatsen. Dit natuurlijk in combinatie met het benodigde hang- en sluitwerk.

Naast hardglazen deuren, leveren wij ook gehard en gekleurd glas in tal van tinten, al dan niet met uitsparingen, voor bijvoorbeeld de achterwand van keukens.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons langskomen in de showroom of online aanvragen.

Gekleurd glas en Gekleurd hardglas
glas in lood kopen

Glas-in-lood

In ons eigen glas-in-lood atelier maken wij nieuwe glas-in-lood panelen. Zo kunnen wij glas-in-lood panelen volledig naar wens leveren. Naast het maken van nieuwe panelen, kunnen wij ook onderdelen maken voor uw huidige glas-in-lood panelen. Zelfs met nieuwe ontwerpen. Uitermate geschikt voor woningen, kantoren, kerken, scholen, enz.

Ook beschadigde glas-in-lood panelen worden door ons vakkundig herstelt. Wij repareren dan het paneel, vervangen de kapotte onderdelen en verloden het paneel opnieuw. Het inbouwen van glas-in-lood panelen in Iso glas behoort tot de mogelijkheden!

Kom vooral eens langs bij ons in het atelier, of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Tevens hebben wij diverse soorten machinaal en mond-geblazen glas op voorraad. Indien wenselijk kunnen wij ook gebrandschilderd glas maken.
Wij beschikken namelijk over onze eigen glasoven!

Lichtstraten, Dakbeglazing en Lichtkoepels

Uitzicht en licht zijn twee belangrijke onderdelen voor een gezond leven. Onze lichtstraten en dakbeglazing veranderen donkere ruimtes in plekken met veel natuurlijk licht.

Zelfs in de kleinste ruimten is glas in het dak mogelijk. De ultieme combinatie tussen ventilatie, beschaduwing en warmte-isolerende beglazing, voor het beste woongevoel in huis.

Lichtstraten Dakbeglazing Lichtkoepels
Etalageruiten ISO HR glas

Etalageruiten

In etalages van bijvoorbeeld winkelruimtes worden de nodige grote ruiten geplaatst. Ook hierbij kunnen wij u helpen met deskundig advies. Etalageruiten kunnen uitgevoerd worden in ISO- / HR++ glas al dan niet in de gelaagde uitvoering volgens NEN.

Afhankelijk van de grootte en positie kunnen wij etalage ruiten ook plaatsen met onze eigen speciale mini-hijskraan.