Schilderen of behangen van kamer, keuken, woning of kantoor

Een kamer, kantoor, keuken, entree opnieuw schilderen of Behangen kan een verschil van dag en nacht uitmaken. Het wonen en werken wordt zoveel aangenamer in een goed verzorgde omgeving. Het betekent niet dat een andere kleur altijd nodig is, want een professioneel geschilderde ruimte geeft ook met de reeds bestaande kleuren een goede uitstraling.

Er zijn tegenwoordig allerlei moderne materialen om uw woning of zakenpand een geheel ander aanzien te geven. Maar ook als u er de voorkeur aan geeft om op meer traditionele wijze uw woning of zakenpand een lift te geven zijn er talloze mogelijkheden. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is ook het aanbrengen van sierlijsten een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren.

Expertise op het gebied van Schilderwerk, zowel Binnen als Buiten

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de verfjas die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Bij de uitvoering van de werkzaamheden, zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar kijken eventueel ook naar de aanwezigheid van houtrot.

Wij zijn onder andere werkzaam voor:

  • Particulieren opdrachtgevers
  • Woningbouwverenigingen
  • Gemeenten
  • Aannemers
  • Overheidsinstellingen
  • Verenigingen van eigenaren
  • Winkels en Kantoren
Verven of schilderwerk van woning

Binnenschilderwerk

Wanneer u ons inschakelt voor binnenwerkzaamheden, kunnen wij het schilderwerk, sauswerk en behangwerk voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment vloer- en plafonplinten, voor de maximale afwerking.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons langskomen in de showroom of online het offerteformulier invullen.

Buitenschilderwerk

Een totale verzorging van het schilderwerk van kozijnen, deuren en rabatwerk. Daarnaast kunnen wij de buitengevel van uw pand impregneren, en leveren en monteren plastisol kappen in de gewenste kleuren.

Tijdens de uitvoering van het schilderwerk, letten wij ook op onvolkomenheden en gebreken in de kozijnen. Indien dit nodig is, kunnen wij houtrot reparaties verrichten of delen van het kozijn vervangen.

Offerte Aanvragen